laatste update 29 juni 2020

Onderdelen & reparatie

Uw machines zijn bij onze monteurs in goede handen. Zij hebben uw machine in onze werkplaats of bij u op locatie snel hersteld.

Jaarlijks onderhoud en reparatie.
Voor het jaarlijkse onderhoud of de reparatie van uw machine(s) bent u bij ons aan het juiste adres. Megens Oirschot bv beschikt over een ruime werkplaats en vakbekwame monteurs.Wij kunnen uw machines ook transporteren. Transportkosten zijn afhankelijk van de afmetingen van uw machine. Ook slijpwerkzaamheden voor kooimaaiers en cirkelmaaiers behoren tot onze specialiteit. 

Onderdelen
U kunt bij ons terecht voor al uw onderdelen, variërend van een bougie tot complete motoren. Ons magazijn bevat ruim 6.000 artikelen en is voorzien van een afhaalbalie. Ook verzenden wij op uw verzoek uw onderdelen. Hebben wij een artikel niet op voorraad? Geen probleem, ook dan kunnen wij uw onderdeel snel leveren. Zoekt u onderdeelnummers van een merk kijk dan bij Vraag & antwoord.

contact : onderdelen@megensoirschot.nl
Whatsapp voor onderdelenmagazijn : 06-10276251.

Gebruik orginele onderdelen van de producent:
Veiliger, bedrijfszeker, meestal goedkoper.    
 

Klik hier om online onderdelen te bestellen bij Megens Oirschot bv
Vermeld bij onderdeelnummer ook het aantal stuks.

Brandstoffen
Heeft u vragen over het gebruik van de juiste brandstoffen voor u machines ,bel ons gerust.
Wij adviseren u graag. Kent u de milieuvriendelijke brandstof Aspen al? Aspen 2-takt, 4-takt en diesel. De Arbeidsinspectie controleert vaak op het juiste gebruik ivm de gezondheid van de gebruikers.Voor veilig en gemakkelijk afvullen van uw machines bestel de Autofiller.

Algemene onderdelen
Wilt u onderdelen opzoeken van diverse leveranciers of onderdelen voor algemeen gebruik kijk dan hier. Met het gevonden onderdeelnummer kunt u snel en gemakkelijk uw bestelling doorgeven aan ons onderdelenmagazijn. onderdelen@megensoirschot.nl

 

Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Meer info, klik hier